інтер'єр ідеї для дому

Прованс, кантрі чи скандинавські мотиви: оберіть свій затишок для інтер'єру (ФОТО)

Сейчас читают: 547
hochu.ua

Етнічний стиль вважається один із найкомфортніших для інтер'єру. Його ще називають фольклорним або народним. Він поєднує гармонію домашнього текстилю, акуратних композицій та спогадів про дитинство.

Раніше ми писали, як може виглядати кімната у стилі бароко, а тепер розкажемо, що включає в себе етнічний стиль інтер'єру. До етнічного стилю інтер'єру входять: скандинавський, прованс, кантрі, середземноморський, східний і колоніальний, пише mauris-design.in.ua.

Читати також М'які та затишні: ці декоративні подушки стануть родзинкою інтер'єру (ФОТО) Цей стиль відрізняється лаконічністю і функціональністю: тут немає викрутасів, складних декоративних оздоблень та кольорів.

Головне — натуральність. У скандинавського стилю переважають дерево, натуральне каміння, скло, льон, хутро, шкіра та кераміка.У народі його кличуть “французький кантрі” за легкість, простір, багато світла і романтичні деталі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA