The Rolling Stones новини шоубізнес пропозиція заручини

Мік Джаггер заручився з балериною, яка молодша за нього на 43 роки

Сейчас читают: 549
hochu.ua

Світова рок-легенда та лідер гурту The Rolling Stones Мік Джаггер освідчився своїй молодій обраниці. 79-річний артист заручився з 36-річною колишньою балериною, яка народила йому восьму дитину.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua! Читати також Леся Нікітюк планувала вийти заміж, але її кинув бойфренд і втік за кордон - блогер Беспалов Новиною про заручини знаменитостей повідомляє видання The Mirror із посиланням на близьких друзів пари.

За їхніми словами, Мелані Гемрік, яка молодша за Міка Джаггера на 43 роки, поділилася радісною новиною під час нещодавньої поїздки до Нью-Йорка.Фото: GettyImagesМелані була в Американському театрі балету і розповідала своїм друзям, що заручена з Міком.

Вона дуже ясно дала зрозуміти, що її каблучка - обручка, і вона тепер його наречена. Її сім'я теж дуже добре розуміє, що вони заручені, і дуже рада,- каже інсайдер.Зазначимо, Мік Джаггер і Мелані Гемрік познайомилися 2014 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA