Росія люди orchestra Росія

Kyiv Symphony Orchestra виступив у темряві в Німеччині, щоб привернути увагу до Україні

Сейчас читают: 976
vogue.ua

З початку повномасштабного вторгення українский оркестр Kyiv Symphony Orchestra дав десятки концертів по всьому світові, популяризуючи українську культуру та нагадаючи європейцям про війну в Україні.

Так, нещодавній концер оркестру в Штутгарті пройшов в незвичних умовах: перед початком другого відділення концерту на прохання оркестру було вимкнуто світло в залі, запаленими лишились тільки ліхтарики для нот.

Таким чином оркестр нагадав слухачам про ті умови, в яких сьогодні живуть українці через майже щоденні обстріли росіянами енергетичної інфраструктури України. «Росія продовжує щодня нищити українські міста й села десятками ракет і дронів, вбиваючи мирних людей та руйнуючи критичну інфраструктуру й цивільні об’єкти, — розповів зі сцени диригент Луїджі Ґаджеро — Ось уже місяць мільйони українців вимушені регулярно виживати без електрики та води.

Вони готуються до ще складніших часів взимку. Ми присвячуємо наступний твір людям України». Майже у цілковитій темряві оркестр виконав щемкий ліричний твір «Павана» Ґабрієля Форе, наступного дня оркестр повторив цей жест на концерті у Фрідріхсхафені.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA