люди характер прощение листівки

День Юрія — привітання, листівки, картинки з днем ангела

Сейчас читают: 100
liza.ua

А чи ти знаєш, що 9 грудня відзначають день святого Юрія Змієборця? В народі цей день називають Юрій осінній (а 6 травня святкується Юрій літній).

Привітай знайомих Юріїв та Георгієв з днем ​​їхнього ангела! А ми підібрали для тебе найкрасивіші листівки і щиросердечні вітання.Іменини Юрія (Георгія) відзначають декілька разів на рік, але найбільш значущими вважаються дні вшанування святого Юрія Змієборця — 9 грудня і 6 травня.За переказами святий великомученик Юрій (Георгій) Змієборець захищає всіх невинних і пригноблених.

Воїн Георгій був посланий Ісусом у відповідь на благання народу звільнити їх від жахливого горя. Люди молили позбавити їх від страшного жертвопринесення, в якому вони повинні були віддавати своїх дітей на поталу грізному змію, щоб задобрити його.

І святий Георгій врятував людей від напасті: він став до бою зі змієм і вразив його на смерть списом.Перед іконою Юрія Змієборця молять про мир, про захист від ворогів, про порятунок від тяжких хвороб.Юрій — слов’янський

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA