праздник православие sms листівки

День ангела Анни (Ганни). Поздоровлення, картинки, листівки та привітання з іменинами

Сейчас читают: 795
liza.ua

У день ангела Анни — чи Ганни, як кажуть у деяких регіонах України, — вітаємо з іменинами всіх Ганнусь, Анюта і Анечек! Кращі листівки і картинки, щиросердечні вітання у віршах і в прозі ти знайдеш в нашій статті.День ангела Анни — свято, яке дівчина з таким ім’ям відзначає на честь своєї небесної покровительки.

Звичайно ж, існує кілька дат у році, коли Ганнусі святкують іменини:Чому дат так багато? Справа в тому, що кожне з цих свят може бути пов’язане з різними святими, що носили ім’я Анна, а також — з різними подіями з їх житія, від народження до успіння.Як визначити, коли саме привітати Анну(Ганну) з іменинами?

Для цього потрібно просто обрати день ангела, максимально близький до дня народження Ані!Імя Анна має давньоєврейське походження, від Hannah, і означає воно «благодать», «милість Божа», а ще — «миловидна».Вважається, що дівчатка на ім’я Ганнуся з дитинства виявляють доброту і справедливість, це — вірні подруги, які завжди допоможуть.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA