традиции праздник поздравления

З Днем Святого Миколая — привітання, вiршi, смс та картинки

Сейчас читают: 475
liza.ua

День святого Миколая Чудотворця за традицією ми відзначаємо 19 грудня. Цього роцу ми святкуємо його у четвер. Сподіваємося і ти захочеш привiтати своїх рідних та близьких.

Для цього ми підготували привітання у віршах та прозі, листівки та смс, а також вірші з Днем Миколая. Зі святом тебе та  найрідніших тобі людей!День святого Миколая здавна був особливим святом для наших предків.

Зимового Миколи відзначали замість Нового року, який прийшов йому на зміну лиш у 20 столітті. Тож саме святий Миколай розносив подарунки дітлахам, карав неслухів та нагороджував тих, хто гарно поводився протягом року.Як і в багатьох інших слов’янських святах, у цьому дні міцно переплелися християнські та язичницькі корені.

Так святий, що вшановувався православною церквою, перетворився на доброго казкового персонажа з народного фольклору.За традицією, святий Миколай приносить подарунки під подушку (неслухняним діткам, до речі, дістаються різочки).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA