именины церковные праздники день ангела листівки

День Андрія 13 грудня. Поздоровлення, привітання, листівки, традиції

Сейчас читают: 990
liza.ua

День святого апостола Андрія Первозваного ми відзначаємо 13 грудня. Це важливе церковне свято сповнене великим змістом і пов’язане з багатьма обрядами і прикметами.

Привітайте знайомих Андріїв із днем ​​їхнього ангела! А ми підібрали для вас найкрасивіші листівки і зворушливі привітання.День пам’яті Андрія Первозваного — це не тільки велике церковне свято, а й день, який пов’язаний з народними звичаями.

Свято апостола Андрія Первозваного щорічно відзначається 13 грудня.Апостол Андрій отримав ім’я «Первозваний» тому, що він першим з апостолів за вказівкою вчителя свого, Іоанна Хрестителя, відправився за Христом, а потім привів із собою брата — святого апостола Петра.

Згідно з переказами, апостол Андрій Первозваний проповідував християнство в самому Царгороді, на узбережжях Чорного моря і в околицях Києва.За старих часів цей день називався Калита і вважався днем ​​неодружених чоловіків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA