традиции церковные праздники народные обычаи православие Христианство поздравления в стихах день ангела листівки

День святої Катерини — дата, історія, молитви, прикмети, привітання, листівки

Сейчас читают: 626
liza.ua

День святої великомучениці Катерини відзначають 7 грудня. Дізнайтеся, чим славиться ця свята, покровителькою кого вона є, чого не можна робити в цей день і про що молити святу.

А також не забудьте привітати всіх знайомих Катерин і Катрусь з днем ангела. А ми підібрали для вас найкрасивіші вірші, смс та листівки!Свята великомучениця Катерина Олександрійська однаково вшановується як православною, так і католицькою церквами.

Історія святої великомучениці Катерини драматична і сповнена глибокого значення для всіх віруючих.Свята Катерина народилася в Олександрії, у другій половині третього сторіччя, в родині знатних і шанованих людей.

Дівчина не тільки була рідкісної краси, але і славилася гострим розумом і прагненням до знань.Вона отримала прекрасну освіту, вивчала праці видатних діячів науки, медицини і філософії, знала іноземні мови, вправлялася в ораторському мистецтві.Багато знатних молодих чоловіків добивалися прихильності красивою і освіченої дівчини, але Катерині було видіння, в

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA