місто Софія церковные праздники поздравления картинки поздравления стихи поздравления с днем ангела листівки місто Софія

День Софії — привітання, листівки, картинки з іменинами

Сейчас читают: 936
liza.ua

День ангела Софії ми святкуємо 30 вересня — на день великого жіночого свята пам’яті великомучениць Віри, Надії, Любові та матері іхньої Софії.

Привітай знайомих Софій з іменинами — а ми ідготоували для тебе найкрасивіші листівки та привітання.Благочества вдова Софія проживала у II столітті в Римі.

Вона і три її доньки — Віра, Надія та Любов — належали до перших християн, і коли почалися переслідування християн, прийняли мученицьку смерь, але не відступилися від віри.

Церков вшановує пам’ять мужніх жінок 30 вересня.Любу Софію з іменинами вітаю І усіх-всіх благ я їй бажаю! Бажаю щастя, прикольних подій, І здійснення найзаповітніших мрій, Грошей побільше, успіхів найвищих, І шляхів до зіроньок найближчих!***У Софії сьогодні свято, На столі солодощів багато.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA