традиции День Учителя

День вчителя в Україні — привiтання, листiвки, смс

Сейчас читают: 909
liza.ua

День вчителя в 2020 році в Україні припадає на 4 жовтня. Та привітати педагога можна вже у п’ятницю. Поздоровлення на День вчителя, а також листівки, привітання у віршах і смс обирай у нашій статті.

До речі,  свято вчителіУ цей день, за доброю традицією, діти і батьки йдуть до школи з букетами квітів — невід’ємним атрибутом цього cвята.

І, звичайно, — на адресу шановних вчителів звучать теплі слова. Привітай і ти з професійним днем свого улюбленого педагога!Цікавий факт, згідно з соцопитуванням: 45% школярів особливо цінують повагу, з якою до них ставляться вчителі; 35% — любов викладача до свого предмета; 12% — почуття гумору вчителів; 8% — їх справедливість!

А які якості педагога є найголовнiшими для тебе?Вчитель нам науку пізнати допоміг, Вчитель відкрив до знань сто доріг, Вчитель дарує натхнення щодня, Вчитель відкрив нам жагу пізнання Вчитель — робота в нього непроста!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA