традиции праздник церковь погода

Михайлове чудо 19 вересня: історія, прикмети, що не можна робити в цей день

Сейчас читают: 698
liza.ua

У народному календарі існує день, в який з людьми трапляються всілякі дива. 19 вересня особливий день для християн, вони відзначають велике свято — Михайлове чудо.

Що потрібно знати про це цікаве свято?Зміст:Це неперехідне свято, тому щороку ми його святкуємо в один і той же час. У 2020 році Михайлове чудо відзначаємо 19 вересня.19 вересня православний світ згадує про диво, яке здійснив Архістратиг Михаїл, покровитель стародавнього Києва і один з найбільш шанованих в Україні святих.За переказами, архангел врятував від руйнування храм в місті Хонех, повернувши назад воду, яка могла його затопити.

Завдяки чудодф силі архістратига вціліло багато людей.Наші прадіди уявляли собі Святого Михайла в образі славного воїна, який не тільки дбав про нещасних, але і зважував на терезах погані та хороші справи померлих.Щоб не розгнівати архістратига, 19 вересня селяни намагалися дотримуватися посту і не виконувати важкої роботи.Люди вірили, що тих, хто трудиться в це свято, архангел штовхає на дивні

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA