місто Софія церковные праздники поздравления картинки поздравления стихи поздравления с днем ангела листівки місто Софія

День ангела Любові — привітання, листівки з іменинами Любові

Сейчас читают: 766
liza.ua

День ангела Любові припадає на 30 вересня — в цей день вшановується пам’ять святих великомучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії.

Привітай знайомих Люб з іменинами, а ми підібрали для тебе яскраві листівки та теплі побажання.Вдова-християнка Софія проживала з доньками Вірою, Надією та Любов’ю в II столітті в Римі.

Коли християн почали переслідувати, їх всіх чотриьох було кинуто у в’язницю та піддано тортурам. Але жінки не зреклися віри.

Церква вшановує їхню пам’ять 30 вересня.В іменини побажаємо Любові Кожен день яскравих перемог, Щодня удачі та здоров’я Нехай Любов оберігає Бог!***Сьогодні раненько, до сходу сонця До мене постукав ангеол у віконце І приніс яскраву новину, У Любоньки моєї сьогодні іменини!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA