день ангела привітання ім'я іменинники дня

Сьогодні - День ангела Юлії: красиві привітання для іменинниці

Сейчас читают: 769
hochu.ua

Обладательницы имени Юлия достаточно интересные личности. Они напористые, целеустремленные и капризные, однако при этом еще и очень ранимые и нежные.

Именины Юли отмечают несколько раз в год и 31 мая - один из таких дней.Чтобы вы могли поздравить знакомых Юль, мы собрали для вас самые красивые картинки и открытки с теплыми и искренними пожеланиями.

Также в нашем материале вы найдете короткие СМС-поздравления ко Дню ангела Юлии. Читати також Іменини у червні 2023: кого привітати з Днем ангела і як назвати дитину за церковним календарем ***Хай Ангел Юлічці на імениниЗдійснить всі бажання,Несе щастя щохвилини,Успіх й процвітання.Радістю життя вквітчаєІ додасть здоров'я,Мудрістю благословляє,Добром і любов'ю!******Хай серце радістю наповниться сьогодні,Хай Юля - покровителька з небес,Для тебе в Бога вимолить дві сотні,Щасливих літ, здоров’я і чудес!******Хай буде Ангел добрий до тебе —Дарує щастя, і все що треба!Крильми прикриє в хвилину злую.Від негараздів усіх врятує.Любов дарує, тепло, надію,Молитви чує, розрадить вміє.Тебе, Юлю, не полишає.У Бога щастя й добра благає.******Я тобі, Юлю, побажаюРадості, здоров’я, теплоти,Хай тобі твій Ангел помагаєІ буде завжди там, де будеш ти!******З днем Ангела, хай сонце ніжно сяєВ твоїм житті, і на твоїм віку.Хай Ангел береже і захищає,І просить в Бога доленьку легку.Хай будуть всі стежки твої безхмарні.І щастя в домі, і в душі квітує,Хай будуть друзі, тільки щирі, гарні,І Бог твої молитви завжди чує!******Дорога Юлечка, з нагоди твого дня ангела я хочу відправити тобі найщиріші й найтепліші привітання.

Ти - справжній ангел у нашому житті, який вміє і втішити, і заспокоїти, і розвеселити. Тому бажаю, щоб і в твоєму житті завжди знаходилися люди, які будуть робити те саме для тебе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA