місто Київ війна новини шоубізнес місто Київ

Зірка серіалу "Надприродне" відвідав Україну в розпал повітряних атак по Києву (ФОТО)

Сейчас читают: 246
hochu.ua

Зірка популярного американського серіалу "Надприродне" Міша Коллінз приїхав з офіційним візитом до України. Попри постійні повітряні атаки, виконавець ролі Кастіеля завітав до Києва, де зустрівся зі знаменитим українським футболістом Андрієм Шевченком, послом UNITED24.

Деталі — на HOCHU.ua!Останнім часом Міша Коллінз відкрито підтримує Україну в протистоянні країні-агресору. Днями зірка "Надприродного" привітав Київ із Днем міста, а пізніше — разом зі своїми колегами розгорнув український прапор.

Цікаво, що кожну з публікацій актор підписував українською мовою. Судячи з усього, Коллінз не тільки планує стати послом платформи UNITED24, а й більше дізнатися про культуру України.

Адже приїхавши до столиці, він зустрівся з Андрієм Шевченком і взяв у нього кілька швидких уроків української мови. Читати також Орландо Блум у символічному костюмі висловив підтримку Україні (ФОТО) Голлівудський актор приїхав до столиці України, де на вокзалі його зустрів Андрій Шевченко разом зі своїм старшим сином Джорданом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA