люди секс Нео

Чому ми зраджуємо?

Сейчас читают: 329
psy-practice.com

В одну хвилину все було добре, а наступної хвилини весь світ зруйнований, розірвані усі домовленості і плани на майбутнє. Зазвичай, подібний стан включає в себе такі почуття: лють, втрата, ганьба, гнів, біль, сором, образа, провина, розчарування, збентеження, заперечення, недовіра, задуха, знесилення, приниження.

Навіть якщо партнер і здогадувався про зраду, розкриття злочину завжди є несподіванкою.Сторона, яка скоїла обман, дійсно може поводитись як справжній шпигун та злочинець.

Ось деякі ознаки такої поведінки: зміна звичок; приховування телефону та електронної пошти; зміна робочого графіку (постійні відрядження, затримка на роботі); виникнення нових захоплень (особливо, що стосується заняття спортом та дієтою); вороже ставлення до любовних проявів; зменшення емоції близькості; поводження присутності партнера відмінно від того, коли партнер не поряд.

Ці ознаки не є сто відсотковим показником зради і навіть навпаки можуть не бути присутніми в поведінці партнера, але при цьому обман має місце.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA