люди Нео

Чому наявність невирішених проблем псує вам життя?

Сейчас читают: 537
psy-practice.com

Часто завантажена психологічними проблемами людина не здатна виконувати покладені на себе зобов'язання перед іншими (забрати дитину з дитсадка, приходити на роботу вчасно, зустрітися з другом, виконати обіцянку і т.п.)Зрозуміло, що навіть найближче оточення не буде в захваті від таких речей, а що говорити про незнайомих чи малознайомих людей.

Їм набагато легше відвести вас в категорію "ненадійних, безвідповідальних, з ким не варто мати справу, товаришувати чи довіритись)Так як людина істота соціальна відсутність контактів з іншими людьми негативно впливає на її емоції, переживання та навіть банально-соціальні навички (відповідно до ситуації забуваєте як говорити, як слухати, як себе поводити).2.

Ви витрачаєте багато часу на неважливі речі.До списку цих неважливих речей можна віднести:а) Час, після проведення якого приходить почуття провини;б) Самокопання, або вірніше сказати "самозакопування", коли наприклад в синдромі навчаної безпомічності ви жалієте себе, згадуючи провали та невдачі;в) Катання на хвилях нав'язливих думок;г) Надмірно-тривожне прогнозування майбутнього, де прокручуються безмежна кількість сценаріїв про те як все буде погано.

Формується думка, що обдумавши всі неприємності, які можуть трапитись ви знайдете хороші вирішення для проблем, які не виникли, а можливо ніколи і не виникнуть;д) Перебування не в своїй тарілці, не на бажаній роботі, з неважливими людьми, навіть у вільний від роботи час;е) Неусвідомлене поглинання інформації, яку ви не здатні засвоїти чи відтворити і т.п.3.Ви менше заробляєте.Ви не можете достатньо ефективно виконувати робочі обов'язки, не вирішуєте покладені на вас завдання, не спроможні оцінити власну працю об'єктивніше, не займаєте ту посаду, яку заслуговуєте.Часто падає.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA