стосунки дівчина хлопець сімейні стосунки

Ви вляпалися: 6 ознак токсичних стосунків

Сейчас читают: 590
hochu.ua

Токсичні стосунки нелегко розпізнати з першого погляду. А вийти з них – ще складніше саме через те, що не кожна людина має "токсик"-радар, який допоможе обчислити нездорові дзвіночки і розірвати нездоровий зв'язок.

Читати також Кохання на відстані: як прожити цей період без розставання Токсичні відносини виникають, коли хтось із партнерів або відразу обидва ставлять любов вище за повагу, довіру і прихильність, вважає Марк Менсон, автор книги The Subtle Art of Not Giving a F*ck.

Він підкреслює, що навіть найсильніша любов не повинна бути причиною для збереження відносин, якщо вона шкодить життю чи моральному стану когось із пари.Токсичні стосунки бувають різні, але найскладніше в них те, що часто приймають їх за норму.

Марк Менсон ділиться "тривожними дзвіночками", які вказують на те, що ви перебуваєте в токсичних відносинах.Партнер веде рахунок і продовжує згадувати ваші попередні помилки?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA