лайфхак зелень кріп чим замінити консервація

Кріп можна не класти: чим замінити парасольки при засолюванні огірків та помідорів

Сейчас читают: 163
hochu.ua

Активно триває сезон консервації овочів. Але часто так буває, що кулінар, наприклад, готуючись закрити смачні огірочки по-польськи, підготовлює всі інгредієнти, але забуває про парасольки кропу.Та й взагалі, якщо ви не вирощуєте кріп самостійно, то знайти цей вид зелені в магазинах чи супермаркетах - те ще завдання.

Разом із ProstoWay розповідаємо, чим їх можна замінити без втрати якості консервації. Читати також Як приготувати вдома "ліки від 99 хвороб": рецепт, яким користувалися ще наші прабабусі При консервуванні овочів можна додавати й іншу зелень замість кропу.

Такого ж пряного аромату солінням надасть фенхель. Цю рослину навіть називають італійським братом-близнюком кропу, вони практично однакові на смак.

Замість кропу також можна додати естрагон, або, як його називають ще, тархун. Замінити його можна ще петрушкою або базиліком.Можна не класти кріп, якщо додавати у банку листя смородини чи вишні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA