дружба стосунки кохання

Більше, ніж дружба: чим платонічна любов відрізняється від романтичної

Сейчас читают: 291
hochu.ua

Платонічна любов - одна з форм стосунків, про яку дуже часто забувають. Але саме вона, можливо, є однією з найважливіших форм кохання у житті.

Це не просто дружба, а серцевий зв'язок, близькість та турбота. Редакція HOCHU вирішила дізнатися більше про те, що таке платонічні стосунки та чим вони так відрізняються від інших.Платонічна любов - це виклик ідеї про те, що секс і романтика безперечно роблять стосунки краще, вважають експерти mind body green.

Читати також Від медового місяця до щирого кохання: стадії стосунків, які проходять міцні пари Давньогрецький філософ Платон написав цілу роботу про природу любові та її вищі форми.

У ній найосвіченіші типи любові описувалися як вихід за межі тіла на користь любові до душі та любові до мудрості. Через це ідея платонічного кохання стала асоціюватися з сильним, емоційно інтимним зв'язком, що виходить за рамки сексуальності та романтики.Що таке платонічна любов для сучасної людини?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA