лайфхак рецепти випічка

Для божественної скоринки: чим змащують пироги досвідчені кулінари

Сейчас читают: 245
hochu.ua

Домашня випічка - це чудовий спосіб порадувати себе і близьких людей. Якщо готуєте ніжну і повітряну сирну запіканку або будь-яку іншу випічку, вам стануть у пригоді поради щодо того, як забезпечити фантастичну золотисту скоринку на печених виробах.Випічка, спечена вдома, має низку переваг - зокрема, ви точно знаєте, що поклали туди лише якісні продукти.

А ще дуже смачно їсти апетитні, м’які булочки одразу після того, як їх дістали з духовки. Але для цього треба знати не тільки рецепт смачного тіста, але й володіти набором знань.

Разом з Pixelinform розповідаємо, чим змащувати випічку перед тим, як відправляти в духовку. Читати також Шалено смачний пиріг без духовки і мороки (РЕЦЕПТ) Часто для глазурування використовують звичайну воду або змішану із цукром.

Гарний варіант - з молоком та сметаною. Але є й інші способи.Обидві частини мають своїх поціновувачів. Білок створить ламку і хрумку скоринку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA