Євросоюз війна біженці Європа українські біженці війна Росії проти України війна в Україні Євросоюз

ЄС офіційно продовжив тимчасовий захист для українських біженців до 2025 року

Сейчас читают: 888
womo.ua

Європейський Союз офіційно продовжив тимчасовий захист для біженців з України до 4 березня 2025 року. Про це повідомили в Єврокомісії.

Зазначається, що це забезпечує українцям негайний захист і доступ до прав у країнах союзу. Читайте також: Стало відомо, скільки зараз українських біженців у Європі Євросоюз активував Директиву про тимчасовий захист для біженців з України 4 березня 2022 року, її автоматично продовжили на рік. Читайте також: У ЄС вилучили 240 дітей із родин українських біженців: деталі Тимчасовий захист забезпечує українцям негайний захист і доступ до прав у ЄС, зокрема права на проживання, доступ до ринку праці, житла, соціальної, медичної й інших допомог. Читайте також: Скільки українських біженців стикалися з агресією в Чехії — дослідження За даними Єврокомісії, загалом зареєстровано 4,1 мільйона біженців з України для отримання тимчасового захисту або подібного у ЄС.

The post ЄС офіційно продовжив тимчасовий захист для українських біженців до 2025 року appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA