8 березня опитування Генасамблея ООН свято

Чи залишити вихідним 8 березня? У «Дії» запустили опитування

Сейчас читают: 391
womo.ua

У застосунку «Дія» стартувало опитування щодо того, чи залишати 8 березня вихідним днем. Варіантів відповідей із запропонованого переліку – три.

Кожен користувач застосунку «Дія» може поділитися свою думкою стосовно святкування 8 березня. Користувачам надано три варіанти відповідей, в яких вони: хочуть «залишити 8 березня вихідним днем», зробити день «робочим» та вибрати нейтралітет – «не можу визначитися». Читайте також: Збір на 300 безпілотників: в Україні розігрують благодійну партію йодованої «АРТЕМСОЛІ» Зазначимо, що проголосувати можна буде з 28 лютого до 6 березня.

Станом на 1 березня в опитуванні вже взяли участь майже півтора мільйона українців. Читайте також: COVID-19 поширився через витік з лабораторії в Китаї, – ФБР У «Дії» запевнили, що результати голосування врахують перед ухваленням законопроєкту Верховною Радою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA