Украина люди Нео Украина

«Чекай мене»: Макс Барських присвятив новий трек поверненню додому

Сейчас читают: 217
vogue.ua

«Чекай мене» – вже третя пісня Макса Барських, написана під час повномашстабного вторгнення росіїї в Україну. І якщо "Буде весна", написана в перші дні вторгення, була ліричною воєнною колисковою, а бойовий трек Don't fuck with Ukraine – присвятою непереможним бойцям ЗСУ, то нова пісня Барських присвячена поверненню додому.

Прем’єра синглу відбулася в рамках благодійного туру співака Німеччиною і вперше пролунала під час міжнародного телемарафону Save Ukraine – #StopWar 29 травня у Берліні. «Чекай мене» - це пісня-обіцянка кожного військового, вимушеного переселенця та біженця повернутися якнайшвидше додому. «Війна розкидала українців по всьому світу, і ми говоримо йому «дякую» за турботу і теплі обійми, – коментує прем’єру Макс Барських. – Ми завжди будемо вдячні людям і містам, які прихистити наших жінок і дітей, за доброту та чуйність.

Але я впевнений, що кожної ночі перед сном українці мріють про повернення у свої домівки, не зважаючи на те, вціліли вони чи стоять у руїнах.

Про дім, своїх коханих і дітей в найскладніші моменти мріють й наші захисники. Наші воїни повернуться, наші матері та жінки повернуться, наші діти та мир повернеться.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA