люди здоров'я Нео стрес

Зелений чай, йога та прогулянки на велосипеді: 7 простих способів зняти стрес за один тиждень

Сейчас читают: 852
hochu.ua

Шалений графік, щоденна купа справ, тривога і втома неминуче спричиняють стреси. Однак полегшити цей тиск можуть прості та доступні всім заняття.Як зменшити стрес лише за один тиждень?

На порталі The Huffington Post поділилися 7-денним планом боротьби зі стресом. Для того, щоб виконувати ці заняття, вам знадобляться лише доступні продукти та кілька вільних хвилин.Для більшості з нас філіжанка кави — це незамінний ранковий напій, який діє як пальне.

Але запах кавових зерен також допомагає звільнитися від стресу. У 2008 році було проведено дослідження, під час якого з'ясували, що дія кавового аромату пояснюється певними антиоксидантами.freepik.com Читати також Велосипед, як транспорт - це суцільні плюси, або Корисний вплив велопрогулянок на організм Окрім того, що це смачно, авокадо — це ще і їжа, яка знімає стрес.

Мононасичені жири допомагають знизити тиск, а калію в авокадо більше, ніж у банані.Цей напій недаремно часто асоціюється у нас із почуттям спокою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA