стосунки

Як помститися колишньому: 7 способів відволіктися після розставання

Сейчас читают: 165
hochu.ua

Як помститися колишньому? Найкраща помста колишньому – ваше щасливе та яскраве життя без нього. Але як це зробити? Редакція Хочу зібрала 7 способів помститися колишньому.Бажання помститися звучить привабливо для розбитого серця, але помста колишньому хлопцеві не завжди є здоровим рішенням.

Тому ми зібрали поради, які не лише допоможуть вам пережити розрив, а й покращать ваше життя. Читати також Якщо любиш – відпусти: як повернути дівчину після розриву Блогерка Алекс Саммер упевнена, що найкращий спосіб помститися колишньому – викреслити його із життя.Якщо ви розриваєте його телефон, відправляєте повідомлення, є ймовірність, що вас назвуть одержимою колишнім.

Але якщо ви не напишете йому, ви продовжите жити своїм життям. А ще краще - відключіть його, щоб не бачити жодної з його історій, і не мати спокуси натиснути на його профіль,- запропонувала вона.Revenge body - термін, який буквально означає "тіло помсти".

Тим, хто страждає на питання, як провчити колишнього хлопця, можна використовувати цей спосіб. Суть його полягає не в схудненні чи інших радикальних змінах, а про впевненість у собі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA