здоровье Здоровое питание Нео

Bluepill or Redpill: як приймати вітаміни з користю

Сейчас читают: 498
vogue.ua

Що таке авітаміноз, чому він виникає, які аналізи треба здати, щоб оцінити дефіцит вітамінів, які вітаміни потрібні дітям – відповідають креативна директорка Медичної лабораторії CSD Ганна Дудіна та менеджерка з питань розвитку продуктів Медичної лабораторії CSD Олеся Даньчак.

Пандемія COVID-19 призвела до різких змін у нашому повсякденному житті. Дедалі більше людей зосереджені на покращенні свого здоров’я та фізичної форми, істотно зросло використання вітамінів та біологічно активних домішок (БАДів).

Популярні блогери в соцмережах, рекламні ролики з участю відомих і популярних красунь, яскраві сітілайти – звідусіль ми чуємо, що організм потребує вітамінів та мікроелементів.

Акулячий жир, цинк та омега, вітаміни А, В, С, D й інші, як обіцяє нам реклама, покращують самопочуття, поліпшують настрій, прибирають синці під очима, додають об'єму волоссю та роблять сяйливою шкіру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA