здоровье Еда рецепт

Вітаміни на столі: Зимові рецепти від Даші Малахової

Сейчас читают: 256
womo.ua

Про користь вітамінів у зимовий період варто пам’ятати завжди. Особливо цієї зими, коли профілактика вірусних захворювань потребує особливої уваги до нашого раціону.

Лікар Гіппократ недарма говорив: «Нехай їжа буде вашими ліками, а не ліки — їжею». Знамениті шефи, як-от, Джеймі Олівер, давно радять звернути увагу на здорові інгредієнти та суперфуди, що дарують здоров`я та довголіття.

Даша Малахова теж випустила книжку рецептів «Моя кухня», де пропонує, зокрема, корисні рецепти для довгої зими. Найважливішу роль у формуванні нашого імунітету, який і стоїть на сторожі доброго самопочуття, відіграють ті поживні речовини, які ми споживаємо з їжею.

Не забуваймо, що більша частина імунних клітин знаходиться у нашому кишківнику. Віднедавна лікарі рекомендують приймати для запобігання вірусним інфекціям вітамінні комплекси або окремо препарати з вітаміном D, не забувати й старий добрий вітамін С, адже вони мають імуномодулюючу властивість.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA