рыба польза и вред Лосось

Все про лосось: користь і шкода, кому його не можна і що з нього готувати

Сейчас читают: 449
liza.ua

Про вплив лосося на здоров’я в Мережі і серед адептів здорового харчування ходять легенди. У новій статті ми розкриємо користь і шкоду лосося, а також — пояснимо, чи можна їсти лосось при грудному вигодовуванні, під час вагітності та дітям.Содержание:Лосось — це риба із сімейства лососевих.

Так, наприклад, лососем називають і сьомгу (атлантичний лосось) і мікіжу (стальноголовий лосось). Однак в цій статті ми будемо говорити про атлантичний лосось, так звану сьомгу.

Ця риба найчастіше зустрічається на прилавках наших магазинів.Почнемо з того, що цікавить всіх любителів здорового харчування і дієт — калорійність лосося і його склад.На 100 г свіжого лосося доводиться 153 ккал.

А також:У 100 г слабосоленого лосося міститься 193 ккал. Також в шматочку риби такою вагою знаходиться:У солоному лососі більше калорій, ніж у попередніх видів цієї риби — 209 ккал.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA