селедка сельдь

Оселедець: користь, шкода, склад і калорійність, кому не можна оселедець

Сейчас читают: 859
liza.ua

Оселедець — це дуже смачна і корисна риба, яку ловлять в північних районах двох океанів — Тихого і Атлантичного. Без неї не вийде нормального застілля, та й страви з оселедця виходять просто відмінні.

Але що ми знаємо про користь цієї риби, і яку несподівану шкоду вона приховує?Розповідаємо все про оселедця в новій статті!Читай в статье:Оселедець — це дуже жирна рибка, тому може здатися, що її не можна їсти тим, хто на дієті.

Ну, що за дурість? Насправді до складу оселедця входить така кількість білків, а також інших корисних речовин, що на правильному харчуванні вона просто незамінна.Давай краще розглянемо калорійність оселедця і його склад.На 100 г оселедця припадає 240 кілокалорій.Харчова цінність, звичайно ж, залежить від виду риби, способу її приготування, але середні показники складу 100 г оселедця такі:Ось бачиш?

Склад оселедця так і каже: «Я корисний, з’їж мене!». Звичайно, не варто прямо зовсім захоплюватися і наминати оселедець кілограмами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA