Які вітаміни потрібні навесні?

Сейчас читают: 672
liza.ua

Авітаміноз – проблема з якою стикається кожна друга людина з приходом весни. Нестача вітамінів відбувається через те, що організм втомився від осінніх та зимових холодів та відсутності природніх джерел вітамінів, а літні запаси вже вичерпали себе.

Тому у такі періоди нам потрібно особливо звертати увагу на своє здоров’я і те, що йому не вистачає.Звичайно, що кожен організм унікальний і при тяжких випадках нестачі певних вітамінів потрібно звертатись до лікаря для професійної діагностики та лікування.

Але є також універсальні поради для чоловіків, жінок та дітей, які допоможуть збалансувати свій вітамінний раціон. Ми підготували для вас підбірку вітамінів, які можна поповнити з простих продуктів харчування.Дорослі чоловіки потребують у раціоні, багатому на білки та вітаміни групи В (В2, В6, В12).

Все це будує м’язові тканини.Вітамін В2 (рибофлавін) міститься в курячих яйцях, молоці, сирі, печінці та нирках. Ідеальним джерелом вітаміну В2 вважається риба, зелений горошок, гречка,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA