Україна Соцсети благотворительность мусор Україна

"Sortobozhenka": користуйся новим благодійним Insta-фільтром та допомагай очищати Україну від сміття

Сейчас читают: 475
hochu.ua

Соціальний проєкт "Україна без сміття" та діджитал агентство FFFACE.ME запустили благодійний Instagram-фільтр у межах їхнього проєкту FFFACE SOCIAL.

Кожне сторіз із фільтром "Sortobozhenka" приноситиме 5 грн на будівництво культурного об’єкта на ВДНГ, що популяризуватиме роздільний збір відходів.

Благодійний флешмоб пройде з 11 по 24 травня. Сервіс швидкої доставки їжі Rocket став першим брендом-благодійником, який підтримав цю ініціативу.За кожну опубліковану сторіз від користувачів із фільтром "Sortobozhenka" Rocket, а потім і інші бренди-партнери перераховуватимуть благодійні 5 гривень у скарбничку "України без сміття".

Що більше сторіз зроблять користувачі, то більший благодійний внесок після завершення флешмобу отримає УБС. Усі зібрані кошти УБС використає на будівництво нового культурного об’єкта на ВДНГ, що об’єднає в собі Станцію сортування, Музей переробки та споживання, open air простори для арт-подій і безпластиковий фермерський ринок.Організатори кампанії FFFACE SOCIAL

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA