курица мясо блюдо приготування

Квасоля: користь, поради з приготування, рецепт

Сейчас читают: 231
liza.ua

Досить з’їсти трохи квасолі, щоб надовго забути про почуття голоду. І це далеко не всі її численні плюси. Яка користь від квасолі?

Як приготувати квасолю смачно — читай матеріал!Зміст:Чорна, біла, червона, зелена квасоля… Чи знаєш ти, що у всіх цих сортах квасолі величезна кількість різних корисних речовин?Наприклад:Червона здатна знизити цукор в крові, тому дуже корисна при діабеті.

На думку дієтологів, саме червона квасоля входить в десятка найбільш корисних для здоров’я продуктів.Квасолю можна порівняти з унікальною таблеткою, в якій зібрані всі необхідні поживні речовини:Фактично кожен з нас може їсти квасолю хоч кожен день, ну точно — не менше двох-трьох разів на тиждень.Не риба і не м’ясоКвасоля на 75% складається з білків, близьких за складом до м’яса і риби.

Саме квасоля містить найкорисніший для людини рослинний білок, який прекрасно засвоюється нашим організмом. За кількістю білка вона обганяє навіть м’ясо курки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA