Сша здоровье овощи ягоды Продукты Сша

10 порад як заморозити фрукти і овочі з користю для здоров’я

Сейчас читают: 837
liza.ua

Якщо ти ще не зробила заготовки на зиму, зараз саме час! У розпалі сезон овочів, та й ягоди ще не всі відійшли. Як правильно заморозити фрукти і овочі на зиму, розповідаємо в подробицях.Вчені з Інституту замороженої їжі (США) зіставили вміст вітамінів А і С в свіжих овочах, фруктах, ягодах з супермаркету і в заморожених.

Виявилося, що в заморожених продуктах вітамінів в два рази більше, ніж у свіжих, що зберігалися протягом трьох днів.Крім того, більшість ягід майже повністю зберігають свій смак і аромат.

Особливо якщо їх заморозили відразу після збору. Використовуй це відкриття в свою користь — заморозь улюблені продукти про запас.Ще пару десятків років назад для збереження вітамінів на зиму нашим мамам і бабусям доводилося закривати варення та джеми, але ж така обробка знищує більшу частину корисних властивостей фруктів.

Тепер же достатньо акуратно скласти улюблені ягоди в морозилку, що працює в режимі сухої заморозки, для того, щоб в зимовий період насолодитися їх прекрасним смаком

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA