робота бізнес поради кар'єра натхнення успішна жінка

Бізнес в умовах війни: як бути далі? Історія Катерини Андрєєвої

Сейчас читают: 102
womo.ua

В умовах війни, коли конфлікт торкається не лише економіки та бізнесу, а й людських життів, здається, що усе стоїть на межі розпаду.

Але саме в такі складні часи народжуються нові можливості та історії успіху. Одна з таких історій — історія Катерини Андреєвої, яка спромоглась знайти своє місце в умовах війни, продовжити справу життя та допомогти іншим. Розкажіть, будь ласка,  про початок війни та вашу першу реакцію Потрібно розпочати з того, що вже далеко не перший рік лютий — це єдиний, такий традиційний, місяць моєї повної відпустки, й зазвичай саме цей місяць я проводила за кордоном.

І той рік не був виключенням. Я поїхала з сім’єю відпочивати на початку місяця — це завжди допомагало мені перемикнутися від якихось справ, побачити ситуацію зовні, насититися, отримувати нові емоції та повертатися з новими силами.

Тому я була на той момент з сім’єю в Іспанії — це важко було назвати відпусткою, адже стан був дуже тривожний. Чесно кажучи, як і у багатьох інших людей, думки про те, чим усе може обернутися, з’являлися ще до початку повномасштабного вторгнення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA