війна війна в Україні новини шоубізнес

Колеги стурбовані, які наслідки можуть бути для Лії Ахеджакової: "Її знищують"

Сейчас читают: 255
hochu.ua

Народна артистка росії Лія Ахеджакова звільнилася з театру й активно показує свою антивоєнну позицію. Ба більше, знаменита актриса ще з 2014 року відкрито виступила проти політики диктатора Путіна.

Однак як вважають її колеги, за підтримку України зірка радянського кіно може серйозно поплатитися. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю Аліні Доротюк українська актриса Римма Зюбіна розповіла, що Лія Ахеджакова зіткнулася з цькуванням через свою антивоєнну позицію.

Однак вона впевнена, що звільненням з театру все не закінчиться, адже самі росіяни хочуть її знищити, а культури "скасування" їм буде недостатньо.

Читати також Нові санкції проти рф: хто з російських зірок потрапив у "чорний список" разом із Кіркоровим та Охлобистіним Якщо ми говоримо про Лію Ахеджакову, то я ставлюся до неї з величезною повагою і величезним страхом за її життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA