обличчя догляд за обличчям

Перевірте свою косметику негайно: цих речовин не повинно бути у складі ваших засобів для вмивання

Сейчас читают: 668
hochu.ua

Якщо ви не знаєте, як вибрати якісні засоби для вмивання, прислухайтесь до порад авторки Instagram-блогу про косметологію Ольги.

Так, експертка розповіла, на що саме варто звернути увагу під час купівлі засобів для вмивання. Читати також Ніяких “уколів краси”: косметолог показала лайфхак, як прибрати зморшки на лобі (ВІДЕО) Перший і найголовніший етап догляду за будь-яким типом шкіри - це правильне очищення.

Від його ефективності й безпечності залежить загальне здоров'я шкіри, її вигляд, а також дієвість усього подальшого догляду.

З поганим очищенням навіть найдорожчий крем чи сироватка не матиме ефекту,- зазначає експертка.За її словами, дуже часто пінки та гелі для вмивання мають у складі агресивні поверхнево-активні речовини, які здатні вимивати до 30% захисного бар'єра шкіри щодня.Це означає, що шкіра швидше пошкоджується - з'являється відчуття стягнутості, сухості, лущення, подразнення, колір стає тьмяним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA