Китай кар'єра натхнення успішна жінка вибір редакції Китай

Ольга Бафоєва: Бути керівником – означає знати про свою команду все

Сейчас читают: 250
womo.ua

Комерційна директорка Meest China, Ольга Бафоєва в ексклюзивному інтерв’ю WoMo розповіла про те, що таке команда мрії та як її створити, як керувати командою та яким має бути  керівник і чому дорослі люди у бізнесі завжди надцінні. Розкажіть, будь ласка, про власні управлінські навички та роботу із командою Моїм першим усвідомленим досвідом управління була команда з 2-х співробітників – колектив маркетингу вже в Meest China у 2018 році.

Досвід набувався методом спроб і помилок. Я тримала орієнтир на те, щоб бути прикладом. Багато працювала, остання йшла з офісу, бо ще не могла “вирвати” себе з операційних задач.

Йшла в нове та невідоме і розбиралась в цьому. І чекала від команди такого ж підходу. Багато виходило. При цьому наша робоча взаємодія будувалася на дружніх засадах.

Такий концепт має свої плюси, але й багато мінусів. Та критично одне — масштабувати такий підхід неможливо. Зараз моя команда – це 64 особи, частина з яких перебуває за кордоном, і наша команда зростатиме ще.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA