чоловіки чоловік чоловік і жінка сімейні стосунки

Чек-лист ідеального чоловіка: яким має бути хлопець у родині

Сейчас читают: 114
hochu.ua

Яким має бути чоловік, за якого можна без сумнівів вийти заміж? Звичайно, у всіх свої ідеали, але експерти зі стосунків сходяться в тому, що існують якості чоловіка в сім'ї, які роблять його ідеальним чоловіком.

Редакція HOCHU.ua вирішила з'ясувати, яким має бути чоловік на думку психологів.Яким має бути хороший чоловік? Експерти Кinunplugged вважають, що ідеальний чоловік для сім'ї повинен мати такі якості: Читати також Як змусити чоловіка думати про тебе: 7 порад для дівчат Ідеальний чоловік – романтик, який може берегти теплі почуття дуже довго, аж до старості.

Такий чоловік не біжить від стосунків, злякавшись сильних почуттів.Ще одна якість справжнього чоловіка – вміння брати на себе відповідальність за своє життя, самостійно вирішувати свої проблеми, а не шукати винних у своїх проблемах та невдачах.Будь-який нормальний чоловік розуміє, що у жінок бувають менструації, а дитина може зригнути або сходити до туалету.

І його це не лякає!Ще одна якість ідеального чоловіка - він запитає, чого б хотіла його жінка. Це буде конкретне питання, а не натяки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA