місто Київ Нео Незламні місто Київ

«Бійцям потрібне гарне харчування» — Наталя Подоба про те, як вони досі готуюють для війскових

Сейчас читают: 586
womo.ua

Наталія Подоба до війни мала бізнес по виробництву раціонів: сніданків, обідів та вечерь, які готують на заказ і кожен день привозять клієнтам.

З початком повномасштабного вторгнення росіїї в Україну 24 лютого, вона разом з чоловіком вирішила залишитись в Києві. З 1 березня вони почали готувати гарячі супи для ТРО, потім взялися готувати велику група техперсоналу Укрзалізниці та волонтерів з залізничного вокзалу, потім підрозділ саперів, прикордонників, навчальні частини ЗСУ, швейний цех, кілька десятків самотніх людей похилого віку, невеликі групи військових на різних об’єктах.

Заголом на рахунку “кухні” Наталі понад 40 000 нагодованих людей. Але коли Київ звільнили, вона продовжила і дали готувати для військових.

У проекті «Незламні» Наталія розповіла про рішення, які вони приймали у березні, як відновлювала бізнес після деокупаціі і чому все ще продовжує готувати для військових. «Ми думали, що все закінчиться за тиждень» 24 лютого я прокинулася від звуку повітряної тривоги, згодом мені почали телефонувати співробітники.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA