бейонсе краса догляд за волоссям жінки знаменитості

Бейонсе анонсувала власну лінійку засобів догляду за волоссям

Сейчас читают: 182
womo.ua

Про плани співачки щодо власної лінійки доглядових засобів було відомо ще минулого року. Проте вже цього місяця вони надійдуть у продаж.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Instagram. Минулого року вона пригадувала, як працювала в салоні своєї мами, підмітаючи підлогу.

А потім виступала перед клієнтами зі своїм поп-гуртом Destiny’s Child. Instagram: @beyonce Читайте також: Як доглядати за світлим волоссям: Joko Blend презентував новинку для волосся фарбованого в блонд Проте не всіх підписників Бейонсе потішила така новина.

Багато хто з нетерпінням чекає на нові пісні. Прихильники співачки хвилюються через те, що бізнес може завадити її подальшій творчості. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Бейонсе анонсувала власну лінійку засобів догляду за волоссям appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA