Alexander Macqueen David Koma Швеція бейонсе Нео Alexander Macqueen David Koma Швеція

Бейонсе феєрично виступила у Швеції у капелюсі від українського дизайнера Руслана Багінського (ВІДЕО)

Сейчас читают: 234
hochu.ua

Популярна американська поп-діва співачка Бейонсе на початку травня вирушила у світовий тур. 10 травня знаменитість постала на публіці у розкішному капелюсі від українського дизайнера.

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Світова зірка відкрила перший за п'ять років концертний тур Renaissance World Tour виступом у Стокгольмі, Швеція.

За вечір вона змінила вісім ефектних аутфітів від всесвітньо відомих брендів та приміряла комбінезони від Alexander McQueen та Mugler, сукню з накидкою від David Koma, а також сріблястий костюм із брюками від Loewe.

Читати також "Це дорого і боляче для мене": Тіна Кароль видалила скандальний кліп, знятий разом із росіянами (ВІДЕО) Однак багато хто звернув увагу, що Бейонсе доповнила своє вбрання ефектним головним убором, вона одягла розкішний капелюх від українського дизайнера Руслана Багінського.Варто зазначити, що Бейонсе не вперше віддає перевагу українським дизайнерам.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA