Бритни Спирс Брітні Спірс биография книги мемуари артистка Бритни Спирс Брітні Спірс

Брітні Спірс анонсувала дату виходу автобіографії «Жінка в мені»

Сейчас читают: 631
womo.ua

Легендарна американська співачка Брітні Спірс випускає власну книгу мемуарів «Жінка в мені» (The Woman in Me). Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Зазначається, що автобіографія Брітні Спірс вийде друком 24 жовтня 2023 року у видавництві Gallery Books. В книзі «Жінка в мені» (The Woman in Me) зірка розповість про своє життя.

У видавництві зазначили, що це буде «смілива й зворушлива історія про свободу, славу, материнство, виживання, віру й надію». Читайте також: Що читати влітку: захопливі книги, які перенесуть у чарівний світ Читайте також: Що почитати: 5 книжок для цікавого дозвілля Як пише видання People, мемуари співачки «вперше розкриють її неймовірну подорож і силу як однієї з найвидатніших виконавиць в історії попмузики», а також «висвітлять незмінну силу музики й любові та важливість того, щоб жінка розповідала свою історію на власних умовах».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA