Концерт ATLAS куди піти у вихідні вибір редакції Валерій Харчишин Друга Ріка

«Друга Ріка» анонсувала додатковий концерт у Києві: де і коли виступлять музиканти

Сейчас читают: 236
womo.ua

8 та 11 березня в Києві в концерт-холі Atlas виступить легендарний рок-гурт «Друга Ріка». На концертах звучатимуть улюблені хіти про кохання та, звісно, окрім пісень, гостей очікує вже звична «своя» атмосфера й благодійний аукціон, кошти з якого будуть направлені на допомогу ЗСУ.

Квитки в продажу на сайті. Тиждень тому колектив анонсував перший концерт, й завдяки неймовірній активності прихильників, квитків на цю дату залишилося обмаль, тож аби всі охочі мали змогу відвідати виступ, музиканти повідомили про ДОДАТКОВИЙ КОНЦЕРТ, який відбудеться 11 березня в Atlas.

Музиканти стиратимуть формати у звучанні – це будуть комбіновані концерти, де поєднуватимуться різні програми, без лімітів та кордонів, у всіх можливих проявах.

Гурт представить композиції  як в акустичному, так і в електронному аранжуванні. «Відверто кажучи, ми просто скучили за сценою, живим спілкуванням з вами, після занадто довгої для нас перерви по закінченні світового туру, тому не вагаючись погодилися на пропозицію від Atlas.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA