спорт Концерт новини Світлана Лобода тренування

Беремо на замітку: Світлана Лобода показала своє повсякденне тренування (ВІДЕО)

Сейчас читают: 454
hochu.ua

Українська співачка Світлана Лобода, яку освистали біженці в Польщі, розкрила секрет своєї стрункої фігури. Попри хейт артистка продовжує давати благодійні концерти для підтримки людей, які постраждали від російської агресії, а щоб виступи відбувалися без зусиль вона не забуває про тренування, які підвищують витривалість тіла.На своїй сторінці в Instagram Світлана Лобода показала, як займається спортом у власній гримерці.

За словами виконавиці, фізичне навантаження, яке необхідне для проведення концерту, можна порівняти з цілим марафоном. Тому вона намагається тренуватися у вільний час, щоб тіло було готове до будь-якого навантаження.

Читати також "Якби вона могла так сказати — давно б сказала": Клопотенко "пройшовся" по Лободі та Виннику Кожен концерт - марафон.

І до них потрібно готуватися. Рахую хвилини до зустрічі,- написала Лобода.Крім того артистка засвітила, як проходить підготовка до самого концерту.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA