Стиль Мода Барбі Марго Роббі

Як одягнутися у стилі Барбі? Беремо приклад з ікони стилю Марго Роббі — 7 приголомшливих образів (ФОТО)

Сейчас читают: 475
hochu.ua

Можливо, про фільм "Барбі" говорять вже не так багато, як одразу після його прем'єри, проте, на думку стилістів, тренд барбікор буде з нами до кінця 2023 року (якщо не довше).

Зважаючи на це ми пропонуємо вам дізнатися, як одягнутися в стилі Барбі, а разом з цим і помилуватися кращими образами Марго Роббі за останній час.До того як стати уособленням Барбі, Марго Роббі встигла втілити в життя безліч культових персонажів: непередбачувану і веселу Харлі Квінн у фільмі "Загін самогубців", приголомшливу Наомі Лапалья у "Вовк з Волл-стріт" і сміливу Тоню Хардінг в "Тоня проти всіх".

Однак не лише неймовірно талановитою грою на екрані ми запам'ятали Марго, а ще її приголомшливі образи на червоних доріжках.

Читати також Не тільки королева поп-музики: найкультовіші образи 65-річної Мадонни за всю її кар'єру Останнім часом Марго Роббі продемонструвала цілу дюжину винятково стильних нарядів у стилі барбікор — рожевого одягу, манікюру та макіяжу у дусі ляльки Барбі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA