Белла Хадід Джіджі Хадід Стиль модель зіркові образи Белла Хадід Джіджі Хадід

Джіджі Хадід продемонструвала стильний та комфортний образ для ранньої осені (ФОТО)

Сейчас читают: 295
hochu.ua

Американська модель Джіджі Хадід потрапила в об'єктиви папараці під час своєї прогулянки вулицями Нью-Йорку. Про це пише Daily Mail.Знаменитість була одягнена в стильний повсякденний одяг.

Зокрема, білосніжну футболку, яку пізніше доповнила білим светром, блакитними джинси з низькою посадкою вільного крою. Доповнювали образ чорні шкіряні лофери, темні окуляри та велика плетена сумка зі світлим біло-блакитним картатим візерунком.

З прикрас модель обрала золоту каблучку та масивні підвіски на шию. Читати також Як Белла Хадід виглядала до пластики: чи шкодує зірка про операцію в 14 років? (ФОТО) Фото: dailymail.co.ukФото: dailymail.co.ukНа Джіджі був мінімальний макіяж з яскравими рум'янами персикового кольору та вишневим відтінком помади на губах.

Волосся вона залишила розпущеним. Читати також "У мене більше немає красивого обличчя". Українська модель, яка втратила око, потрапила на обкладинку "Playboy" (ФОТО) Нагадаємо, що її сестра Белла Хадід пройшла 100-денний курс лікування небезпечного захворювання.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA