місто Київ куди піти у вихідні ТЦ Gorodok Gallеry дозвілля місто Київ

Арттерапія з Prosecco у ТЦ Gorodok Gallery

Сейчас читают: 446
womo.ua

Арттерапія — це метод психотерапії, який дозволяє з допомогою творчості пережити внутрішні конфлікти, тривогу, страхи, що турбують людину.

Якщо ви завжди хотіли спробувати свої творчі здібності, але не наважувались, то цей час настав! 27 липня ТЦ Gorodok Gallery запрошує всіх відпочити серцем і душею за арттерапією з бокалом Prosecco — дозволити собі виплеснути почуття і емоції у малюнку на майстер-класі з живопису.

Якщо ви давно хотіли почати малювати, але думали, що це занадто складно — то це прекрасна нагода переконатись, що все не так складно!

Навіть якщо ви вперше берете в руки пензель, не сумнівайтеся – ми гарантуємо, що вам сподобається! Арттерапія допомагає:  поліпшити психоемоційний стан;  подолати апатію;  притлумити агресію;  позбутися фобій;  знайти вирішення тієї чи іншої проблеми;  усунути посттравматичний синдром;  заспокоїти нерви;  підвищити життєвий тонус;  і, звичайно, розкрити таланти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA