фестиваль діти свято новини куди піти вибір редакції

В Gorodok Gallery відбудеться свято магії з розвагами і подарунками!

Сейчас читают: 534
womo.ua

Під час великого безплатного свята  Magic Gorodok Gallery спеціально для маленьких гостей Gorodok Gallery відбудеться квест “Школа Чарівників”, де малеча буде навчатися скілам “зілляваріння”, “провіщання”, “стародавніх рун”, “заклинання”, “чарознавства”, “бою на мечах” та стрільби з луку.

Кульмінацією гри стане пригода в печері у троля та збір його скарбів. Для дітей будуть майстер-класи з виготовлення брошей-павучків, декорування гарбузів, майстри аквагриму, що розмалюють всіх бажаючих і додаткові аніматори.

Для дорослих будуть гарні фотозони; ворожіння на метафоричних картах; розіграш “Чарівна скриня” — для всіх, хто зробить покупку в ТЦ в цей день; виступи артистів; жива фортепіанна музика; театралізовані постанови; танцювальні флешмоби.

Це буде розкішна вечірка! А для всіх верств гостей відбудеться конкурс на найкращий костюм в 4 номінаціях: дитячий, жіночий, чоловічий і навіть “костюмована родина”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA