місто Київ місто Червень жінки куди піти у вихідні вибір редакції ефективність місто Київ місто Червень

Жіночий Клуб Gorodok Gallery запрошує на зустріч з психологом Альоною Лук’яненко

Сейчас читают: 233
womo.ua

Червень – час для насолоди літніми дощами, сонцем, полуницею і півоніями, час для релаксу і всебічного саморозвитку. Багато приємних варіантів самовдосконалення для жінок пропонує Жіночий Клуб у Gorodok Gallery.

У червні відбудеться кілька корисних та цікавих подій для душі і тіла, на яких можна розважитись, розслабитись та вдосконалити свої творчі здібності.

8 червня запрошуємо на зустріч з психологом Альоною Лук’яненко. Тема зустрічі – «Як підвищити свою самооцінку?». Ми разом обговоримо й дослідимо шляхи до стійкої та високої самооцінки. Під час зустрічі гості разом з психологом: Зануряться у світ самооцінки: розкриють, що таке самооцінка, які її складові та що саме впливає на її формування.

Створять власний «код самоцінності»: проведуть глибокий аналіз себе, визначать свої сильні сторони, цінності та таланти, щоб чітко усвідомити свою унікальну цінність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA