новини шоубізнес Анна Трінчер

Анна Трінчер з'явилася на публіці з опухлим обличчям: співачка дала перший концерт після операції (ФОТО)

Сейчас читают: 572
hochu.ua

Співачка Анна Трінчер досі оговтується від 5-годинної операції, яку зробила на минулому тижні. Та попри наслідки у вигляді сильно опухшого обличчя, артистка відіграла концерт, не посоромившись у такому вигляді вийти на сцену.

Як виглядає Анна Трінчер через сім днів після видалення зубів мудрості — дивіться на HOCHU.ua!У Stories в Instagram співачка показала, що навіть через тиждень після операції у неї залишаються великі набряки на обличчі.

Але останнім часом Анна намагається бути відвертою зі своєю аудиторією, тому не стала скасовувати концерт. Втім до зістрічі з фанатами Трінчер все ж намагалася зменшити видимість наслідків хірургічного втручання завдяки сценічному макіяжу та вдалій зачісці.

Читати також Переосмислення життя чи безглуздий хайп? Волошин заліз у труну і нарвався на жорстку критику (ВІДЕО) Це перший концерт після операції.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA